Volvo träff vid Tjörnbron 2023

Tjörnbroträffen är (mest) för Volvobilar. Original, ombyggda eller bruksskick på bilen? Spelar ingen roll. Den har tydligen funnits sedan tidigt 2000-tal och drogs igång då av Claes Magnbrant. Den är på gamla Tjörnbrofästets västra sida med sin fantastiska havsutsikt, ca 5 mil norr om Göteborg. Den kväll vi var där var det 90% chans för regn enligt metrologerna men veteranbilstv åkte ändå dit och det var SOL mycke sol och det var ett antal underbara Volvo bilar som vi tittade närmare på 

 

------------------------------------------

TACK till alla som donerar bidrag till Veteranbilstv.se - Vi är tacksamma för alla bidrag Vill ni se hur mycket  som har donerats gå in på vår sponsorsida där finns en tabell vad som har kommit in till Veteranbilstv  under året. Kom ihåg litet som stort belopp är välkommet . 

Vi har valt swish nr 123 511 60 33 för att överföra bidrag till oss för sin enkelhet. Man kan använda bankgiro "564-3978 Nordiska Veteranbilstv" också. Glöm inte att skriva "Donation" under meddelande rutan. Tack på förhand.

Vill ni se hur mycket eller lite som har donerats se på vår sponsorsida där finns en tabell för de åren som donation till Veteranbilstv har funnits.

Swish - Swish' a till 123 511 60 33 skriv i meddelandet "Donation".

 

-----------------------------------------

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev utskick så du inte missar när ett nytt avsnitt är upplagt.

Anmäl dej på följande länk Nyhetsbrev

 

Vill du att vi skall komma på någon veteranbils träff- ansök på mailadressen nedan.

bernt@stahl.as