Vireda - Gröna Lund 2023

Bilträff Gröna Lund i Vireda . Varje år sedan 3 år arrangerar Gröna Lund (mellan Aneby och Tranås) 4 bilträffar i juli/aug. Det finns både butik och café i mysig och gammaldags miljö och tack vare det har de blivit väldigt populära. Varje kväll görs också en liten presentation av några utvalda bilar och det Peter Nors som gör dem så då fick han naturligtvis bli programledare även för detta inslag. Programmet är inspelat 27 Juli och 3 aug 2023 

 

------------------------------------------

TACK till alla som donerar bidrag till Veteranbilstv.se - Vi är tacksamma för alla bidrag Vill ni se hur mycket  som har donerats gå in på vår sponsorsida där finns en tabell vad som har kommit in till Veteranbilstv  under året. Kom ihåg litet som stort belopp är välkommet . 

Vi har valt swish nr 123 511 60 33 för att överföra bidrag till oss för sin enkelhet. Man kan använda bankgiro "564-3978 Nordiska Veteranbilstv" också. Glöm inte att skriva "Donation" under meddelande rutan. Tack på förhand.

Vill ni se hur mycket eller lite som har donerats se på vår sponsorsida där finns en tabell för de åren som donation till Veteranbilstv har funnits.

Swish - Swish' a till 123 511 60 33 skriv i meddelandet "Donation".

 

-----------------------------------------

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev utskick så du inte missar när ett nytt avsnitt är upplagt.

Anmäl dej på följande länk Nyhetsbrev

 

Vill du att vi skall komma på någon veteranbils träff- ansök på mailadressen nedan.

bernt@stahl.as