Volvo PV544 1959

Bernt åker till Grimstorp och tittar, känner och provkör Sune o Lillians blå Volvo PV 544 från 1959.

Sedan blir det extra material från besöket i Grimstorp.Hur många har inte sett Sune och Lillian från Grimstorp på olika bilträffar eller läst om dem i någon tidning? Bernt från Veteranbilstv hälsar på dem i Grimstorp och tittar in i deras garage, ser på när Sunne "mekar" lite med en av deras Volvo PV som krånglar - soppatorsk eller skit i ledningen - och sedan tittar deras prisskåp.

 

------------------------------------------

TACK till alla som donerar bidrag till Veteranbilstv.se - Vi är tacksamma för alla bidrag Vill ni se hur mycket  som har donerats gå in på vår sponsorsida där finns en tabell vad som har kommit in till Veteranbilstv  under året. Kom ihåg litet som stort belopp är välkommet . 

Vi har valt swish nr 123 511 60 33 för att överföra bidrag till oss för sin enkelhet. Man kan använda bankgiro "564-3978 Nordiska Veteranbilstv" också. Glöm inte att skriva "Donation" under meddelande rutan. Tack på förhand.

Vill ni se hur mycket eller lite som har donerats se på vår sponsorsida där finns en tabell för de åren som donation till Veteranbilstv har funnits.

Swish - Swish' a till 123 511 60 33 skriv i meddelandet "Donation".

 

-----------------------------------------

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev utskick så du inte missar när ett nytt avsnitt är upplagt.

Anmäl dej på följande länk Nyhetsbrev

 

Vill du att vi skall komma på någon veteranbils träff- ansök på mailadressen nedan.

bernt@stahl.as