Borgward Coupe till Cab ombyggnad

Från Oktober 2019 följer vi ett ombyggnad av en Borgward Coupe till en Cab hos "Pelle smen" i Stockaryd. Vi undersöker vad som måste och har förstärkas och sedan dyker SFRO's kontrollant Bosse Bildoktorn upp för att dokumentera att alla förstärkningar som behövs är verkligen rätt gjorda. Detta är ett måste för att bilen skall få registreringsbesiktigas som ett ombyggt fordon förklarar Bosse.Sedan kan ombyggnaden gå vidare till i Nov 2021. Forsättning följer.

 

------------------------------------------

TACK till alla som donerar bidrag till Veteranbilstv.se - Vi är tacksamma för alla bidrag Vill ni se hur mycket  som har donerats gå in på vår sponsorsida där finns en tabell vad som har kommit in till Veteranbilstv  under året. Kom ihåg litet som stort belopp är välkommet . 

Vi har valt swish nr 123 511 60 33 för att överföra bidrag till oss för sin enkelhet. Man kan använda bankgiro "564-3978 Nordiska Veteranbilstv" också. Glöm inte att skriva "Donation" under meddelande rutan. Tack på förhand.

Vill ni se hur mycket eller lite som har donerats se på vår sponsorsida där finns en tabell för de åren som donation till Veteranbilstv har funnits.

Swish - Swish' a till 123 511 60 33 skriv i meddelandet "Donation".

 

-----------------------------------------

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev utskick så du inte missar när ett nytt avsnitt är upplagt.

Anmäl dej på följande länk Nyhetsbrev

 

Vill du att vi skall komma på någon veteranbils träff- ansök på mailadressen nedan.

bernt@stahl.as