Cheva coupe 48 - renovering  Del 3 av 4

Old Iron Kustoms utanför Habo tar sig an att fixa till en Cheva coupe men det blir snabbt tydligt att bilen inte är helt OK. Målet med bilen är att den skall bli klar till Påsken 2020 och Bilsport Performance Show. Men Corona slår till i mars 2020 och utställningen ställs in. Istället blir det en virtuell bilutställning. Så bara chassit görs klart och visas då. Efter Påsken 2020 blir det bröllop istället då chassi och kaross fogats samman till en enhet. Sedan ställs den undan.

 

------------------------------------------

TACK till alla som donerar bidrag till Veteranbilstv.se - Vi är tacksamma för alla bidrag Vill ni se hur mycket  som har donerats gå in på vår sponsorsida där finns en tabell vad som har kommit in till Veteranbilstv  under året. Kom ihåg litet som stort belopp är välkommet . 

Vi har valt swish nr 123 511 60 33 för att överföra bidrag till oss för sin enkelhet. Man kan använda bankgiro "564-3978 Nordiska Veteranbilstv" också. Glöm inte att skriva "Donation" under meddelande rutan. Tack på förhand.

Vill ni se hur mycket eller lite som har donerats se på vår sponsorsida där finns en tabell för de åren som donation till Veteranbilstv har funnits.

Swish - Swish' a till 123 511 60 33 skriv i meddelandet "Donation".

 

-----------------------------------------

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev utskick så du inte missar när ett nytt avsnitt är upplagt.

Anmäl dej på följande länk Nyhetsbrev

 

Vill du att vi skall komma på någon veteranbils träff- ansök på mailadressen nedan.

bernt@stahl.as