Cheva coupe 48 - renovering Del 4 av 4

Sista delen av renovering av Chevrolet 1948 som gjorts av Old Iron Kustoms utanför Habo. Den skall bli klar till Elmia 2020!!!. Jason , Cheva och Filip är i sitt bästa form och genomför denna renovering. Efter att karrosen kommit på plats är det dax att få in inredningen och ha bilen klar till Bilsport Custom show 2021 - men Covid-19 är i vägen igen. Mirakel händer och Påsken 2022 öppnar Bilsport Custom show och bilen kommer på plats.

 

------------------------------------------

TACK till alla som donerar bidrag till Veteranbilstv.se - Vi är tacksamma för alla bidrag Vill ni se hur mycket  som har donerats gå in på vår sponsorsida där finns en tabell vad som har kommit in till Veteranbilstv  under året. Kom ihåg litet som stort belopp är välkommet . 

Vi har valt swish nr 123 511 60 33 för att överföra bidrag till oss för sin enkelhet. Man kan använda bankgiro "564-3978 Nordiska Veteranbilstv" också. Glöm inte att skriva "Donation" under meddelande rutan. Tack på förhand.

Vill ni se hur mycket eller lite som har donerats se på vår sponsorsida där finns en tabell för de åren som donation till Veteranbilstv har funnits.

Swish - Swish' a till 123 511 60 33 skriv i meddelandet "Donation".

 

-----------------------------------------

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev utskick så du inte missar när ett nytt avsnitt är upplagt.

Anmäl dej på följande länk Nyhetsbrev

 

Vill du att vi skall komma på någon veteranbils träff- ansök på mailadressen nedan.

bernt@stahl.as